Oglasna tabla

Obavještenje o slušanju predmeta zimskog semestra za akademsku 2017/2018. gudinu

za studente I godine Studijskog programa: Pravo-smjer Javna uprava

Predmet: OSNOVI EKONOMIJE slušaće se u zimskom semestru po rasporedu predavanja za studente I godine Studijskog programa: Bankarstvo i Marketing.

za studente III godine Studijskog programa: Bankarstvo

Predmet POSLOVNE FINANSIJE (2+2) slušaće se u zimskom semestru po rasporedu predavanja ua studente III godine Studijskog programa; Pravo –smjer Javna uprava.

za studente I godine Studijskog programa: Bankarstvo i Marketing

Predmet: POSLOVNA INFORMATIKA 1 slušaće se u zimskom semestru po rasporedu predavanja  za studente I godine Studijskog programa: Pravo-smjer Javna uprava i Računarske i informacione nauke-smjer Informacione tehnologije.

za studente II godine Studijskog programa: Pravo-smjer Javna uprava

Predmet: INFORMATIKA 2 slušaće se u ljetnom semestru po rasporedu predavanja za studente  I godine Studijskog programa: Računarske i informacione nauke-smjer Informacione tehnologije

za studente IV godine Studijskog programa: Pravo-smjer Javna uprava
Predmet: POSLOVNO PRAVO slušaće se u zimskom semestru po rasporedu predavanja za studente II godine Studijskog programa: Bankarstvo i Marketing.

Raspored časova

Obavještavaju se studenti svih studijskih programa da raspored predavanja za ljetni semestar akademske 2016/17. godine mogu preuzeti na dijelu sajta E-učenje ili klikom ovdje.


Otvaranje računarskog naloga

Studenti koji su u 2015/2016 akademskoj godini upisani na prvu godinu studija treba da se jave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u vezi otvaranja računarskog naloga.

Od podataka za otvaranje naloga potrebno je:

  1. Ime i prezime studenta
  2. Broj indeksa
  3. E-mail adresa