Oglasna tabla

OBAVJEŠTENJE

Obavještavaju se studenti I i II godine studija da se prilikom dolaska na zadnje ispite tekuće godine studija jave u studentsku službu zbog upisa u narednu godinu studija. Prilikom preuzimanja upisnog materijala studenti su dužni donijeti uplatnicu na iznos od 30 KM na ime troškova upisnog materijala i 600 KM / 1000 KM na ime troškova školarine za akademsku 2017/18. godinu.

Obavještavaju se studenti III i IV godine studija da će, ukoliko ne diplomiraju do 30.09.2017. godine (shodno zakonu o visokom obrazovanju), biti dužni regulisati apsolventski staž u akademskoj 2017/18. godini. Apsolventski staž se plaća u skladu sa odlukom upravnog odbora visoke škole.

Molimo studente da izvrše navedene obaveze kako ne bi došli u situaciju da ostanu neupisani u narednu godinu.

Obavještenje za SEPTEMBARSKI ispitni rok

Obavještenje za septembarski ispitni rok za akademsku 2017/18. godinu
Obavještavaju se svi studenti Visoke škole "Primus" Gradiška da raspored održavanja septembarskih ispitnih rokova mogu potražiti na dijelu sajta e-učenje u rubrici Ispitni rokovi ili klikom ovdje.

Raspored časova

Obavještavaju se studenti svih studijskih programa da raspored predavanja za ljetni semestar akademske 2016/17. godine mogu preuzeti na dijelu sajta E-učenje ili klikom ovdje.


Otvaranje računarskog naloga

Studenti koji su u 2015/2016 akademskoj godini upisani na prvu godinu studija treba da se jave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u vezi otvaranja računarskog naloga.

Od podataka za otvaranje naloga potrebno je:

  1. Ime i prezime studenta
  2. Broj indeksa
  3. E-mail adresa