hea modul

Visoka škola "PRIMUS" Gradiška

upisana je u državni registar akreditovanih visokoškolskih ustanova u BIH

>> Rješenje o upisu u Državni registar akreditiranih visokoškolskih ustanova u BiH<<

ODRŽANA INTERAKTIVNA PROMOCIJA UPISA STUDENATA ZA AKEDEMSKU 2017/18. GODINU

promocijaKroz program svojih promotivnih aktivnosti tim VŠ „Primus“ Gradiška posjetio je završne razrede srednjih škola naše regije, te budućim studentima približio studijske programe koji se izvode na ovoj akreditovanoj, visokoškolskoj ustanovi.

Tim visoke škole posjetio je Tehničku školu u Gradišci, Gimnaziju u Gradišci, te upriličio  prijem učenika Srednje stručne i tehničke škole u vlastitim prostorima škole. U amfiteatrima pomenutih srednjih škola sa područja naše opštine predstavljen je program studija na ovoj visokoškolskoj ustanovi, koji je izazvao veliki interes kod ovogodišnjih maturanata. Akreditovani studijski programi koji se izvode na Primus-u, ekonomija, pravo, računarstvo i informacione nauke, atraktivni su i prate zahjeve tržišta, što svakako privlači pažnju budućih studenata kojima je, po završetku studija, cilj zaposlenje u struci i obezbjeđenje lične i porodične egzistencije. Takođe, u toku je licenciranje novog studijskog programa zaštita na radu. Posjete srednjim školama naše opštine imale su za cilj upoznati maturante sa pogodnostima studija na Primus-u, te prednostima u odnosu na druge, udaljenije fakultete. Prilikom prezentacije programa studija, uslova za isti, te vizuelizacijom svega navedenog, učenici su pozitivno reagovali, izražavajući zadovoljstvo i pohvale za rad, trud i napredak Primus-a, kao jedine visokoškolske ustanove u našem gradu.

Na koncu, svi su se složili oko jednog, a to je da je Gradiška jedan divan grad, grad koji zaslužuje da se razvija i uzdiže sa svih stanovišta, te da svi snažno trebaju doprinositi tome. Naravno, najbolji akteri navedenog upravu su mladi ljudi, budući studenti, koji trebaju da ostanu u ovom gradu, studiraju, obrazuju se i svojim znanjem doprinesu razvoju naše Gradiške.

Pored Gradiške, prezentacije Primus-a održane su u Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ u Srpcu, gdje je upriličen promotivni štand koji je bio primjetno posjećen, te gdje su maturanti mogli dobiti sve informacije o našim studijskim programima, upisnim rokovima, uslovima za upis i slično. Takođe, prezentacija je održana u Gimnaziji Prnjavor, te Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ Kozarska Dubica.

Ono što je evidentno jeste da je iz godinu u godinu povećan broj studenata na Primus-u iz upravo ovih, gravitirajućih opština što svakako govori o respektabilnosti ustanove, te potvrđuje kvalitet iste.

12 godina rada, tj. doprinosa visokom obrazovanju nije mali vremenski period, stoga Primus svakako zaslužuje ugled i poštovanje, najprije svojih sugrađana, a onda i šire. Vrata Primus-a otvorena su za sve buduće studente, njihove roditelje, i sve one koji žele da se obrazuju i napreduju.

Trenutno je u toku evidentiranje studenata za upis u akademsku 2017/2018. godinu. Prvi upisni rok je 1. jun tekuće godine.

Predupis se može izvršiti ovdje na našem sajtu, popunjavanjem PREDUPISNE PRIJAVE.


promocija1promocija3promocija2

Dobro nam došli!!!

 

Pogledajte reportažu

Promocija

Oglasna tabla

 • Obavještenje za studente I godine SP Bankarstvo i Marketing +

  Obavještenje za studente I godine Read More
 • Raspored časova +

  Raspored časova Obavještavaju se studenti Read More
 • Otvaranje naloga za pristup dijelu sajta E-učenje +

  Otvaranje računarskog naloga Studenti koji Read More
 • 1

Kvalitet

 • Računarske i informacione nauke - Softversko inženjerstvo rješenje ministarstva +

  Rješenjem ministarstva prosvjete i kulture Read More
 • Rješenje ministarstva +

  Na osnovu člana 21. stav Read More
 • DOZVOLA ZA RAD +

  Na osnovu člana 21. stav Read More
 • ALUMNI KLUB - OSNIVANJE +

  Poštovani,   obavještavamo Vas da smo Read More
 • VŠ "PRIMUS" LICENCIRANA +

  Na osnovu Rješenja br. 07.2-7871/07 Read More
 • 1
 • 2

Kultura

 • Kultura

VŠ ,,Primus’’ Gradiška dugi niz godina ima uspješnu saradnju sa Kulturnim centrom Gradiška. Aktivno i svakodnevno usmjeravamo svoje studente na sveopšte obrazovanje i edukaciju u svim segmentima kulturnog i društvenog života.

Read More

ISO 9001:2008

Anketa

Ocijenite uređenost naših prostorija