Knjiga o biznisu - Izvor BN televizija

youtube play

Opširnije...

Životna svakodnevnica briše granice

zivot brise granice

GRADIŠKA – Stanovnici Gradiške u RS te dva grada istog imena, Nove i Stare Gradiške u susednoj Hrvatskoj sve intenzivnije sarađuju u mnogim sferama života.

Tako su nastale nezvanične a potom i zvanične veze i saradnja. Najpre je u Gradišku stigao Zlatko Kramarić, generalni konzul Hrvatske u Banjaluci. Sledili su ga načelnici nekoliko prekosavskih opšina, počev od najbliže Stare Gradiške, potom Nove Gradiške i drugih hrvatskih opština. Uključile su se i agencije za razvoj iz susedne države.

Opširnije...

NESVAKIDAŠNJI GEST U GRADIŠKI Konkursom traže stipendiste - izvor BLIC

Profesor Vojislav Skrbic sa svojim studenticamaVisoka škola “Primus” iz Gradiške koja školuje buduće pravnike, informatičare, ekonomiste, bankare, a od sada i inženjere zaštite na radu, raspisala je konkurs za stipendiranje šest studenata na vlastitim studijskim programima.

Stipendiranje podrazumeva besplatno školovanje na svim smetrovima trogodišnjeg studija, navode u ovoj ustanovi gde je u prethodnih deset godina diplomuralo više od 1.000 studenata.

Stipendije su namenjene učenicima ...

Opširnije...

UZORNE STUDENTICE VISOKE ŠKOLE „PRIMUS“ U GRADIŠCI - Izvor: portal mojagradiska.com

Profesor Vojislav Skrbic sa svojim studenticama

Jelena Pekić iz Kozarske Dubice je nedavno stekla zvanje diplomiranog ekonomiste bankarstva. Ona kaže da se za školovanje na „Primusu“ opredijelila zato što predstavlja akreditovanu visoku školu sa studijskim programom, nastvanim kadrom i uslovima školovanja garantuje uspješan rad.

Ovdje sam shvatila sve aspekte finansijskog poslovanja koje mogu primijeniti u praksi, u bankarskim institucijama ili preduzećima to jest sferi realnog sektora ekonomije – kazala nam je Jelena Pekić...

Opširnije...

Školovanje u sprezi sa zaposlenjem - Izvor: portal mojagradiska.com

ugledni profesori iz beograda sa osobljem primusa

U Visokoj školi “Primus” u Gradišci u toku je upis studenata na tri smijera. To su bankarstvo, informatika i marketing. Vojislav Škrbić, dekan ove visokoškolske ustanove kaže da je reč o trogodišnjem i četvorogodišnjem školovanju.

Po završetku školovanja u “Primusu” studenti stiču zvanja diplomiranih ekonomista, pravnika i informatičara. U svemu smo ravnopravni sa ostalim fakultetima u BiH zato što, pored ostalog, radimo po Bolonjskom procesu – naglašava dekan Škrbić.

Ranko Bakić, direktor VŠ “Primus” Gradiška izdvaja informatiku.

Opširnije...

Visoka škola "Primus" dobitnik nagrade "Vidovdanski slog" - Izvor: TV K3

youtube play

 

 

 

Opširnije...

Upis učenika Gradiška - Izvor: RTV BN

youtube play

 

 

 

Opširnije...

Hronika potkozarja - Izvor: TV K3

hronika potkozarja

 

 

 

Opširnije...

Prekvalifikacijom do posla - Izvor: EuroBlic

gradiska03svevisemladihodlucujesezaprekvalifikacijuumedicinskustruku

Sve više nezaposlenih osoba u Gradiški pokušava da prekvalifikacijom lakše dođe do posla, uključujući i inostranstvo.

U Srednjoj školi “Primus”, gde je u srednjoškolskim učionicama nekoliko stotina učenika, najveće interesovanje je za zdravstvenu, saobraćajnu, poljoprivrednu, poslovno-pravnu i tehničku struku. Žarko Šurkanović, direktor ove ustanove kaže da su najbrojniji budući fiziotarapeuti, medicinski i farmaceutski tehničari koji u potraži za zaposlenjem uglavnom odlaze u inostranstvo.

Opširnije...