Akademija za menadžere

U dosadašnjem radu Visoke škole „PRIMUS“ došli smo do saznanja da menadžeri, odnosno rukovodioci bilo kojih državnih ili privatnih preduzeća u regionu imaju nedostatak menadžerskih vještina što se direktno odražava na kvalitet njihovog rada, a samim tim i na cjelokupno stanje u privredi regiona.

Vizija Akademije za menadžere „PRIMUS“ da kvalitetno obuči sadašnje i buduće menadžere uz stalno praćenje, primjenu i ugrađivanje naučnih i stručnih znanja, ostvarenje koncepta cjeloživotnog obrazovanja te produbljivanje i održavanje nedjeljive veze nauke i privrede.

PRIMUS akademija namijenjena je unapređenju kvaliteta rada menadžera. Program akademije je koncentrisan oko davanja odgovora na pitanja poput: Kako sagraditi uspješano i profitabilno preduzeće? Kako uvjeriti investitore u opravdanost investiranja u preduzeće? Kako uspješno voditi razvojne projekte, i uspješno voditi preduzeće ili ustanovu. Danas imamo obrazovanje rukovodilaca u raznim strukama i zamimanjima koje nisu adekvatne, stoga stečena znanja na Akademiji omogućuju uspješno vođenje i rukovođenje i najsloženijim vidovima poslovanja.

Akademija je namjenjena svim menadžerima koji žele da unaprijede svoja znanja i svoj rad podignu na znatno viši nivo, svima onima koji žele da vode uglednu, respektabilnu, modernu a prije svega visokoprofitabilnu organizaciju.

Obrazovanje na Akademiji za menadžere nije akademski stepenovano. Polazniku koji uspješno završi akademiju, izdaje se sertifikat o stručnom usavršavanju. Akademija traje četiri mjeseca,a ispiti se polažu svaki mjesec dana po jedan a sve u dogovoru s voditeljem programa Dejanom Zeljićem, tel: 051/816-605, tel/fax: 051/816-213, e–mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ukupna cjena školovanja iznosi 1000.00 EUR (protiv vrijednost u KM na dan uplate). Obrazac uplatnice izgleda ovako, u koliko plaćate iz inostranstva potrebno je da uplatite po instrukcijama za devizno plaćanje koje izgleda ovako. Da bi se pohađala akademija potrebno je imati najmanje srednju stručnu spremu. Akademija je dopisnog tipa i obuhvata samo konsultativnu nastavu za svaki pojedini predmet, a literatura je obezbjeđena i dostavlja se lično ili pouzećem.

Smjerovi akademije

Akademija se sastoji od 8 smjerova,

  • MENADŽER OPŠTI SMJER,                                                                            
  • MENADŽER U PRIVREDI,
  • MENADŽER U JAVNOJ UPRAVI,
  • MENADŽER U BANKARSTVU I FINANSIJAMA,
  • MENADŽER U ZDRAVSTVU
  • MENADŽER U SPORTU
  • MENADŽER U AGROBIZNISU
  • PR MENADŽER
 

Ukoliko ste zainteresovani da se upišete našu akademiju za menadžere možete da popunite predupisnu prijavu u kojoj je potrebno da navedete vaše kontakt podatke i koji bi ste smijer htjeli upisati.